Friss topikok

  • Kyyra: @Xlendon: remélem használ valamit! @épészmérnök: ilyet még nem hallottam de tetszik! köszi :) (2012.07.07. 22:16) Hőségriadó
  • Kyyra: @Tina0611: kb nekünk is ennyi volt a válasz... bár hozzátették, hogy a kórházbeli élmények okozha... (2012.06.28. 13:06) Cicisztrájk

Mit egyen a baba?

2012.10.06. 14:04 - Kyyra

Van az Alma együttesnek egy ilyen száma de most nem erre célzok :) 

Már 3 hónapja kezdtük a hozzátáplálást. Ott tartunk, hogy ebédre főzelék, uzsira vagy gyümölcs vagy tejpép. De nem indult ez ilyen könnyen. 1 hónapig tartott mire hajlandó volt kanállal enni. De akkor se nagy mennyiségeket. Aztán szép lassan beállt minden. Almával kezdtünk, de a barack lett a nagy kedvenc. Meg a banán. Aztán répa, de a krumplit csak 2 hete eszi meg, most már mindenbe keverek. Eszik már cukkinit, tököt, karfiolt, finomfőzeléket. Üveges bébiételből már kapott husisat de jövőhéten már én is csinálok neki. Néha kicsit türelmetlen a drága de ez igy van rendjén.

Szóval egy átlagos napon 230ml tápszer hajnali 1 körül. Reggel 7-8 között 200 ml tápi. 12 és 1 között egy adag (kb 160g) főzelék. 5-6 körül egy kis tejpép, fél 9 és 9 között 230 ml tápi. Ez nagyjából az étrend. Mi a glutént 5 hónapos korában kezdtük bevezetni, már megy egy kis liszt is a főzelékekbe neki. Szerencsére nem kényes a pocija, ritka ha bármi gondot okoz. Jelenleg 6 hónapos múlt, 68 centi és 8 kiló :) A kedvence hát eddig úgytűnik a tök és a cukkini, de ez gondolom fog még változni :)

Próbálom Neki változatosan adni a kajákat, bár már előfordult, hogy egymás után 2 nap ugyan azt ette de nem méltatlankodott. Addig ez az étrend marad amég eszik éjjel. Már csak erről kéne leszoktatni.....de majd idővel.

A bejegyzés trackback címe:

https://kyyra90.blog.hu/api/trackback/id/tr34823157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása