Friss topikok

  • Kyyra: @Xlendon: remélem használ valamit! @épészmérnök: ilyet még nem hallottam de tetszik! köszi :) (2012.07.07. 22:16) Hőségriadó
  • Kyyra: @Tina0611: kb nekünk is ennyi volt a válasz... bár hozzátették, hogy a kórházbeli élmények okozha... (2012.06.28. 13:06) Cicisztrájk

Miért mond le valaki a gyermekéről?

2012.08.24. 21:59 - Kyyra

Ha ránézek egy babára képtelen vagyok felfogni, hogy mondhat le valaki a gyermekéről. Sőt mi több a napokban volt egy hír, hogy mivel nem a férjtől volt a gyerek feldobták a padlásra. Hogy képes erre egy anya??? Az még a jobbik eset ha valaki nem érzi magát késznek a szülői feladatokra és örökbe adja. Ma már az arcát se kell senkinek adni a dologhoz. Bármikor ott lehet hagyni a picit egy inkubátorban. Bár számomra ez is elképzelhetetlen de biztosan vannak olyan élethelyzetek mikor ez a jó megoldás! Én az abortusz is két esetben tartom elfogadhatónak: 1. ha erőszakból lett a gyerek (bár ez is ingatag, mert a pici erről nem tehet, lehetne örökbe adni de persze senkit nem lehet kérni rá h szüljön meg egy gyereket aki arra emlékezteti mit tettek vele). 2. ha súlyos beteg lenne a gyerek.

És az apák akik elhagyják gyermeküket (vagy anyák) és feléjük se néznek? Nem érdekli őket, hogy egy kisember aki belőlük is lett hogyan válik felnőtté? Persze nem azokról az esetekről beszélek mikor önhibájukon kívül nem látják a gyereket (pl a másik fél ezt lehetetlenné teszi). Könyörgöm ne csak a szexet élvezze az ember hanem gondolkodjon tovább is. Felelősséggel tartozik mindenki azért amit tesz!!!! Nem akarsz gyereket? Húzz gumit vagy vedd be a tablettát! Egy új élethez tényleg két ember kell akárki akármit mond!

A bejegyzés trackback címe:

https://kyyra90.blog.hu/api/trackback/id/tr294730330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása