Friss topikok

  • Kyyra: @Xlendon: remélem használ valamit! @épészmérnök: ilyet még nem hallottam de tetszik! köszi :) (2012.07.07. 22:16) Hőségriadó
  • Kyyra: @Tina0611: kb nekünk is ennyi volt a válasz... bár hozzátették, hogy a kórházbeli élmények okozha... (2012.06.28. 13:06) Cicisztrájk

Ha már Olimpia, sport a babával

2012.07.28. 08:15 - Kyyra

Címkék: fogyókúra baba torna baba-mama szoptatás alatt torna

Ki ne szeretné minél hamarabb visszanyerni szülés előtti alakját? Ez hol könnyebben hol nehezebben megy. Azonban nem árt néha rásegíteni kicsit.

Mindenek előtt szeretném ha egy dolgot szem előtt tartanának az anyukák. Aki szoptat, az a szoptatás alatt legyen kedves ne fogyókúrázzon! Tornázni lehet (nem azonnal szülés után kell elkezdeni), egészségesen étkezni lehet sőt mi több ajánlott! De a fogyókúrát felejtse el aki szoptat. Illetve bocsánat, ez mindenkinek a saját döntése!

Több lehetőség van a mozgásra is a kisbabával. Séta. Minden nap menjünk el sétálni a picivel. Mindenkinek jót tesz! Egyfajta mozgás, friss levegő és a rendszer kialakításában is segít.

Mostanában sok helyen tűik fel -bár inkább az interneten és külföldön- a biciklis babakocsi. Nem tudom mi a hivatalos neve. Ez újonnan 200 ezer forint körül van, valószínűleg soha nem lesz néptermék, de aki megteheti, hogy beszerezzen egyet annak biztos jó időtöltés lesz! Bár, hogy a városban autók között nem mennék vele az is biztos! Ha már nagyobb a gyerkőc egy sima biciklire szerelhető gyerekülésbe is be lehet ültetni és indulás.

Baba-mama torna. Egyrészt kis kizökkentés az egyhangú hétköznapokból, másrészt úgy tornázhat anyu hogy a picúrt sem kell másra hagyni. Közbe találkozhatunk más anyukákkal illetve babákkal is. Ráadásul nem kell horror pénzeket fizetni érte! 

Láttam már babakocsival futó vagy görkorizó anyukát is. Ez se egy rossz megoldás, bár én amennyit esek korizás közben tuti nem mernék közben egy babakocsit is tolni. Bár mondjuk az egyfajta támaszt nyújt. Na mindegy, aki szeretné próbálja ki!

DVD-n is lehet már kapni kismamatornát, ami otthon nyugodtan elvégezhető gyakorlatokból áll. Ezt érdemes akkorra időzíteni mikor alszik a kicsi vagy vele együtt tornázni. Lehet hogy még Ő is élvezni fogja. Egy napi 20 perc torna már csodákra képes!

Kíváncsi lenék, hogy kinek mi vált be szülés után!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Az alábbiakban nem ide tartozó dolog jön, elnézést érte de gyúrunk az ingyen pelusra :) Akinek van egy kis ideje legyen oly kedves szavazzon és ha van kedve nevezzen!

http://www.facebook.com/PampersMagyarorszag?app_data=m_56712%3D%257B%2522submission_id%2522%253A137163%257D&sk=app_441355142564408

Szeretnél 1 évre elég ingyen pelust? Szavazz és nevezz Te is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://kyyra90.blog.hu/api/trackback/id/tr74683046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása