Friss topikok

  • Kyyra: @Xlendon: remélem használ valamit! @épészmérnök: ilyet még nem hallottam de tetszik! köszi :) (2012.07.07. 22:16) Hőségriadó
  • Kyyra: @Tina0611: kb nekünk is ennyi volt a válasz... bár hozzátették, hogy a kórházbeli élmények okozha... (2012.06.28. 13:06) Cicisztrájk

Vigyázat fertőző!

2012.09.15. 13:27 - Kyyra

Egyre több kisgyerek, kisbaba és felnőtt betegszik le a napokban. Nálunk az öcsém kezdte, majd a kisfiam és végül mindenkin átment. Mi felnőttek jól vagyunk, de a két kicsi még mindig szenved. Én már kétszer jártam a gyerekorvosnál a kicsivel. Az antibiotikumot, beszedte, annyit értünk el, hogy láza nincs de a köhögés egyre rosszabbodik. Éjjelente nem alszik az orrdugulás miatt.

Az antibiotikum: Ospamox. Por egy üvegben amit nekünk kell otthon bekeverni. Nem szívesen adtam Neki de ha muszáj hát muszáj.

Orrspré: Novorin. Eddig nem úgy tűnik hogy használ bármit is.

Köhögés ellen: Stodal szirup. Úgy tűnik néha nem elég a homeopátia.

Ajánlották még az Amroxolt, Mucopront, Ambrobene-t. Illetve hogy kenjem be házi disznózsírral a hátát és tekerjem be pelusba hogy felszakadjon a  váladék. Mézet még nem kaphat. Kalciumot és C vitamint is kéne Neki adni és az antibiotikum miatt valami probiotikumot. Azt hiszem nagybevásárlás lesz a gyógyszertárban. Eközben megy az orrszívás de azt se szabad napi 3-4.nél többször mert bedagadhat az orrmandulája. Azthiszem hétfőn visszamegyünk az orvoshoz mert ez így nem megy. Szegénykém nem alszik semmit, vagy óránként felébred mert nem kap az orrán levegőt. Enni se tud bedugult orral, de szerencsére nem fogzott, viszont 3 hét alatt ösz-vissz 40 grammot hízott. 26-án megyünk a 6 hós státuszra kíváncsi leszek.

Sok gyerkőc beteg, hisz elkezdődött a bölcsi, óvoda és iskola. Van aki az első héten már megbetegszik. Ráadásul ez az össze vissza időjárás se tesz túl jót. Ti hogyan védekeztek a megfázás ellen? Mi a véleményetek a homeopátiáról?

A bejegyzés trackback címe:

https://kyyra90.blog.hu/api/trackback/id/tr334778671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása