Friss topikok

  • Kyyra: @Xlendon: remélem használ valamit! @épészmérnök: ilyet még nem hallottam de tetszik! köszi :) (2012.07.07. 22:16) Hőségriadó
  • Kyyra: @Tina0611: kb nekünk is ennyi volt a válasz... bár hozzátették, hogy a kórházbeli élmények okozha... (2012.06.28. 13:06) Cicisztrájk

Világnézet

2012.10.19. 12:37 - Kyyra

Csak egy kis szösszenet.

Panaszkodnak, hogy csak úgy tűnnek el az emberek az országból....miért kell ezen csodálkozni? Főleg a fiatalok és a gyerekesek mennek. A fiatalok maguknak, a gyerekesek a gyereknek akarnak jobb jövőt. Mit jobb, inkább valamilyen jövőt.... mert itt nincs! 

Nem siránkozni kéne kedves nagyurak hanem élhetővé tenni az országot nem csak saját maguk hanem a "kisemberek" számára is! Könnyű úgy szövegelni, hogy havonta több százezer forint üti a markát és nem kell azon gondolkoznia miből fizesse a számlákat vagy a rezsit. Megnézném, hogy jönnének ki egy kis fizetésből! De nem is kell...megmondom én! SEHOGY!

Nem értek egy ország irányitásához, nem mondom h én jobban csinálnám, csak azt hogy valami nagyon el lett cseszve. Aki teheti menekül és én ezen nem csodálkozom sajnos. 

A bejegyzés trackback címe:

https://kyyra90.blog.hu/api/trackback/id/tr664857971

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása